Мини акумулаторна резачка – Трион на батерии 48V

Наличност:
2 -3 Дена
Модел:
769956
Производител:
Brand

24 месеца гаранция 
✅ Капацитет на батерията: 2 бр 48V 5Ah
✅ Куфар за пренасяне


220.00лв. 125.00лв.

Спестявате 95.00лв.

(с ДДС)


Подходяща за ползване както от дами така и от господа.

БАТЕРИЯ : (48V / 5 Ah Lithium-Ion) + Зарядна станция

ВИСОКА ЕФЕКТИВНОСТ – Електрическият верижен трион ,можете да отрежете за около 10 секунди дървена греда с диаметър 15 cm. в зависимост от действителния размер и твърдост на дървесината. Този електрически трион е много подходящ за рязане на дърво, подрязване на клони на дървета, градинарство.

ИЗПОЛЗВАНЕ С ЕДНА РЪКА – Тази мини моторна резачка е с тегло само около 750грама и дължина 33 см. Всеки може лесно да го използва, не е уморително за дълго работно време.

ЛЕСЕН МОНТАЖ – Целият верижен трион е инсталиран, трябва само да използвате гаечния ключ, за да завъртите винта и да регулирате веригата, и накрая да затегнете винта. Не е необходимо да инсталирате веригата отделно.

СИГУРЕН – Интегрираната направляваща плоча може бързо да разсейва топлината, защита от претоварване и е много устойчива на падане и износване. Страхотно за вашите различни нужди.

РЕГУЛИРАНЕ НА СКОРОСТА – Двигателят може да осигури бързо и ефективно усилие за рязане. Бързо и бавно регулиране на скоростта, ниска консумация на енергия.

Комплекта съдържа:

– Мини акумулаторна  : 1 бр

– Батерии 5Ah: 2 бр

– Зарядно устройство : 1 бр

– Куфар за пренасяне: 1 бр