Ние от 100mana.com Ви предоставяме възможност да закупите инструменти, от които се нуждаете на ниски цени, лесно и бързо, без излишно губене на време и средства. Доставяме до всяка точка на територията на Република България.

Нашият сайт Ви предоставя подробно описание на предлаганите продукти и точна техническа характеристика, за да може да направите най-добрия избор за това, което търсите. Също така предлагаме индивидуална и изчерпателна консултация и сме отворени да отговорим на всичките Ви въпроси.

Продуктовата линия на 100mana.com е огромна и разнообразна. Малка част от продуктите, които предлагаме са : Перфоратори, Къртачи, Резачки, Бормашини, Генератори, Ъглошлайфи, Градинска техника, Генератори, Заваръчни уреди, Компресори, Електромотори, Крикове, Накрайници и много други. Поръчките се изпращат в рамките на 1 ден с опция за преглед и тест преди плащане. След направено такова запазвате правото си, в рамките на 14 дневен срок, да върнете закупен от Вас продукт с цел замяна или възстановяване на сумата.